štvrtok 9. januára 2014

Chcete zhubnout do léta? Udělejte tohle!

Co se týče vzhledu postavy , zima je milosrdná . Vrstvami oblečení můžete kamuflovat různé nedostatky , co je třeba zakryjete , jiné zas ukážete . V teplém počasí však , chcete či nechcete , odhalíte i ty partie, na které příliš hrdá nejste . Zachránit se to ještě dá . Nastolte SOS hubnoucí režim!
vyřaďte sacharidy
Několik krajíců chleba denně, něco sladkého ke kávičce , těstoviny na oběd, rizoto na večeři . Pokud váš jídelníček je velmi podobný jmenovanému , nedivte se , že ty faldy na břiše, bocích , hýždích ne a ne jít pryč . I když volíte zdravé alternativy těchto potravin. Vaše strava tak prášky na hubnutí skládá povětšinou z uhlohydrátů, což z hlediska shazování kilogramů , není příliš ideální. Zbavte se proto okamžitě všech moučných jídel a sladkostí . Velmi opatrně také zařazujte rýži , těstoviny, pečivo, víceméně jen příležitostně .

Metabolismus účinně nastartujete zařazením těch správných bílkovin. Ke spalování tuků totiž dochází ve svalech a ty ke své činnosti potřebují právě proteiny. Jejich výhodou je, že mají dlouhodobou sytící schopnost , což je pro hubnutí přímo ideální . Proto by měly tvořit 25 až 30 procent celkového denního příjmu . Důležité jsou i z hlediska zdravotního , díky nim se zvyšuje odolnost organismu před nemocemi a podporuje duševní i fyzická aktivita. Také jsou nosiči dědičných informací a potřebného kyslíku . Mezi živočišných bílkovin by ve vaší stravě nemělo chybět libové hovězí maso , maso z kvalitní drůbeže , zvěřina , ryby, tvaroh, tvrdé sýry a vaječný bílek . Podíl rostlinných bílkovin by měly tvořit sója a výrobky z ní , čočka, fazole, hrách a sušené houby . Velký prostor byste také měli dopřát syrové a vařené zelenině .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára