nedeľa 27. novembra 2011

Naučte se svádět svým pohledem

Skoro nic neváží, zato však váhu! Při flirtu jsou ženské řasy v centru pozornosti objektu vašich snů! Ne každá kočka je obdařena super hustými, pevnými a výraznými. Ale každá se může postarat o to, aby jí řasy vypadaly svůdnější. Jak? To už nechte na nás!
Nevěřte reklamám, ale lidemVybrat správnou spirálu je základ. Zde bohužel neexistuje univerzální pravidlo, řadíme spoléhat na reference kamarádek více než na oslnivé reklamy a plané sliby o štyristopercentnom nárůstu na vrásky objemu řas.
Nedrážděte zbytečněPokud máte jemňoučké řasy, nepoužívejte voděodolné spirály, když je účelně nepotřebujete. Obsahují více chemikálií, takže jejich časté používání může poškodit strukturu řas.
Nositelkám kontaktních čoček doporučujeme spirály s označením "sensitive". V případě nehody, kdyby se kousek spirály otřel o oko, nedojde k až takovému proti vráskám podráždění.


Když jste doma a úplně nenalíčená, přetřete si řasy transparentní vyživující spirálou. Jejím účelem je posílit strukturu řas a dodat jim chybějící minerály. Navenek ji nevidět, ale při pravidelném používání budou vaše řasy vypadat zdravěji.
Kouzlení se spirálouV dobách plesů, ale i na jiné výjimečné příležitosti vyzkoušejte maskérské trik, který vám pomůže vytvořit dramatický efekt. Po obvodu řas naneste klasickou černou a konečky přetřete bordó, fialovým nebo jiným barevně výrazným krém proti vráskám odstínem.
Abyste nemuseli spirálu zbytečně brzy vyhodit, při každém použití ručku spirály rychle vytáhněte z tuby a po použití pevně zakruťte zpět. Čím více vzduchu pronikne do nitra tuby, tím spíše spirála vyschne a bude nepoužitelná.
Lžete pudremPokud máte příliš řídké řasy a nechcete se spoléhat jen na práci zahušťovadel spirál, převezte přírodu pudrem. Těsně před tím než řasy začnete líčit, jemně je poprašte transparentním pudrem. Vytvoří se tak tenoučký povlak, díky čemuž budou nalíčení působit vrásky  hustší.
Jak na to?Toto jsou základy, které každá Wandička dávno ví, ale opakování je matka moudrosti, proto opakujeme: Když chcete řasy volat bez použití kleštiček, jen pomocí speciální tvarující spirály, nanášejte ji od kořínků ke konečkům pohybem, jako byste ve vzduchu malovali písmeno Z. Stačí dva tahy rychle za sebou, v opačném případě se snadno stane, že jednotlivé řasy se slepí oční krém dohromady.
V případě, že kosmetická katastrofa je již na světě a podaří se vám namalovat řasy á la ruská panenka, zachovejte chladnou hlavu (a pevnou ruku). Namočte kartáček spirály do odličovacího tonika a přejděte ní po víčkách. Měly by se bez problémů oddělit.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára