pondelok 26. marca 2012

Co je IN v make-upu?

Jaké líčení bude tuto zimu absolutně najvychytenejšie? Tváře modelek z předváděcích mol mnohé napoví, k reálnému každodennímu nošení však mají ještě daleko. Jaké barevné trendy nám tedy v líčení velí paní Móda?

Tuto zimu bychom měli prožít na výsluní s růžovou a šedou. Možná na první pohled vrásky tato kombinace zní zvláštně, jemným mícháním odstínů však možná právě s těmito barvami dosáhnout skutečně zajímavé efekty, které mohou působit svůdně i nevinně, přesně podle příležitosti.

Věnujte se obočí
Zima je tradičně sezónou večírků a plesů. A tak se budete moci předvést se svým make-upem při mnoha příležitostech. Opět tu máme oblíbené kouřové líčení a přední vizážisté mezi nejžhavější trendy uviděli i barvení obočí.

Pokud si barvíte vlasy, jistě víte, že i odstín obočí by měl být harmonicky sladěný s vaší oční krém barvou. Právě proto se dostávají na trh barvy určené speciálně pro obočí, které se dají přirozeně kombinovat. Nebojte se, se žlutým, zeleným či modrým obočím se chodit nebude. Hitem jsou zcela přirozené barvy.

Třpytit se musí
Zářivá a třpytivá móda nás neopouští, proto svůj růžový lesk na rty nevyhazujte. Jemně růžové by měly být i vaše líčka, očí však zaodejte do černo-šedých odstínů, na zvýraznění se výborně hodí grafitové tužky.

Make-up přirozeně volte podle příležitosti - čím významnější bude, tím více "dramatu" proti vráskám můžete vložit i do líčení. Dejte si však záležet na detailech, make-up musí být dokonalý a bez chybičky.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára